Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici"


Stagiunea Concertistică 2021-2022

Image

Concerte

Image
 
 

ATENȚIE! REGULI NOI DE ACCES LA EVENIMENTE!

Rugăm respectuos toți spectatorii să țină cont de hotărârea CNESP din 09. 09. 2021, conform căreia la intrare în edificiu trebuie prezentat unul din următoarele documente:
- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 
- act care demonstrează rezultatul negativ al testului RT-PCR 
- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire 
- act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVID-19.
* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.

DUMINICAL DE IARNĂ cu SELECT CVARTET  

Dragi prieteni, pe data de 30 ianuarie vă recomandăm să evadați la Eco-Resort Butuceni pentru un „Duminical de Iarnă” cu Select Cvartet și Cristina Scarlat, care promit să vă încălzească sufletele cu muzică bună!
Anturajul rustic, trosnetul lemnelor din cămin, un vin fiert și buna dispoziție vor fi ingredientele potrivite pentru o duminică perfectă alături de familie la Eco-Resort Butuceni!
Costul biletului este de 200 de lei, accesul în localul Șura Veche din incinta Restaurantului Eco-Resort Butuceni va începe cu ora 16:00. Copiii mai mici de 10 ani intră gratuit.

Vă așteptăm cu drag! 

ÎN RITMURI DE DANS  

      Anul 2022 este unul foarte semnificativ pentru Duetul Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici, se împlinesc 30 de ani de la fondarea duetului și 60 de ani de la nașterea pianiștilor. Cu acest prilej, Uniunea Muzicienilor din R. Moldova în parteneriat cu Filarmonica Naţională „S. Lunchevici” lansează proiectul - Turneul jubiliar al Duetului de pianiști Anatolie Lapicus - Iurie Mahovici „Muzica clasică la tine acasă”. Acesta va reprezenta un frumos turneu artistic, educațional și de instruire, o promovare a culturii muzicale și o cunoaștere aprofundată a muzicii clasice în rândurile elevilor, prin organizarea concertelor pe întreg teritoriul R. Moldova, cu un program special selectat pentru pian la 4 mâini.
    Pe 26 februarie, vă invităm la Concertul de Lansare a Turneului Jubiliar „Muzica clasică la tine acasă”, cu un program muzical „În ritmuri de dans”, alături de Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici!
Prezintă - Andrei Porubin

Vă așteptăm cu drag! 

Image

Parteneri

EchipamenteProfesionale de Lumini

EchipamenteProfesionale de Lumini

Tickets Online

Tickets Online

Tickets Online

Tickets Online

Image

Renaștem Filarmonica, Renaștem Împreună!

Image
Image
Grație lor la momentul actual 08.10.2021 am colectat pe contul și în casa filarmonicii suma de 4173971  lei!
Image