Festivalul Internațional „Nopțile Pianistice”, ediția a XX-a

Festivalul Internațional „Nopțile Pianistice”, ediția a XX-a

CONCERT SIMFONIC

Multașteptatul și celebrul Festival Internațional „Nopțile pianistice” ediția a XX-a se va derula anul acesta între 21 iunie – 2 iulie și invită toți melomanii la o serie de concerte cu un program muzical variat care va cuprinde capodopere din repertoriul pianistic și simfonic.
Ediția curentă a Festivalului este dedicată celei de-a XXX-a aniversări a Alianței Franceze din Moldova, și promite a fi una marcantă pentru toți cei care vor lua parte la acest frumos eveniment cultural.  
Pe 30 iunie, ora 19:00, sunteți invitați la Palatul Republicii, unde alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale vor urca în scenă personalități reputate din Fanța, talentatul Guillaume Vincent – un promițător reprezentant al tinerei generații de pianiști, și eminentul Laurent Couson - dirijor, compozitor și pianist, care se va marca nu doar ca dirijor dar și în calitate de compozitor, prezentând în cadrul concertului creația proprie – Suita Simfonică „Restul e tăcere”. În program vor răsuna de asemenea  creații de compozitori francezi precum M. Ravel și C. Saint-Saens.

Date

30 June 2022

Tags

Iunie, 2022